Ironia sortii

4. Ironia Sorţii! – Manhattan Murder Mistery – (SUA, 1993)

TOMA PEIU
TomaÎn prezent corespondent Cineuropa.org, s-a exprimat şi pe Realitatea TV, Realitatea.net, Academia Caţavencu, NewsIn, Cultura, AperiTIFF, LiterNet, Filmneweurope.com CineSemnal, dar şi în publicaţiile festivalurilor CineMAiubit în 2006 şi 2007, şi Astra Film Sibiu 2007. Alături de Miruna Vasilescu şi Andrei Rus, a făcut parte din juriul secţiunii de scurt-metraj a Festivalului Internaţional de Film B-Est, Bucureşti, mai 2007.

La Cineclub, printre spectatorii activi ai căruia se numără încă de la înfiinţare, va propune de fiecare dată câte un film care, cu umor, va pune problema felului în care evenimentele şi senzaţiile par uneori să aibă sens şi dincolo de simpla lor succesiune, deşi ştim cu toţii că în realitate e puţin probabil să aibă. Aşadar, doamnelor şi domnilor…. Ironia Sorţii!


Larry si Carol sunt un cuplu normal de new-york-ezi, care de curând şi-au trimis fiul la facultate. Rămaşi singuri, cei doi fac cunostinţă cu un alt cuplu, simpatic, de vecini. La nici o săptămână după această întâlnire, soţia vecinului moare şi Carol devine din ce în ce mai intrigată de extraordinara bună dispoziţie pe care o afişează Paul confruntat cu neaşteptata moarte a soţiei. Astfel, ea declanşează o anchetă pe cont propriu în care, de voie, de nevoie, Larry îi va deveni asistent.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: