Trouble in Paradise

Miercuri 27 mai ora 20

Probleme in Paradis (Trouble in Paradise), SUA 1932

regia Ernst Lubitsch

cu Miriam Hopkins, Herbert Marshall

OANA DARIEOana
Îl iubeşte pe Milan Kundera şi i-ar fi făcut copii lui Paul Newman. Dorindu-şi insa si lucruri serioase, Oana a colaborat cu Timeout Bucureşti şi cu fosta revistă Re:publik având un număr record de cititori. Sau nu chiar. Sau cine ştie? De trei ani e trup şi suflet alături de TIFF lucrând întru bunul mers al lucrurilor şi al relaţiilor inter-umane. În mai 2008 a colaborat cu Anne Goltz la realizarea unei serii de reportaje despre fenomenul de “scurt-metraj românesc” pentru grupul ARTE-ZDF. Pentru anul acesta Oana vă propune De ce mai radem azi la comediile de ieri, o serie de Cineclub menit să întoarcă mecanismele umorului pe toate faţetele.

Reclame

10 responses

20 11 2008
Oana

Melodia de final se cheama „We’ll meet again” si e cantata de Vera Wang.

20 11 2008
Oana

Sau putem sa radem de mine… Vera Lynn e cantareata. Vera Wang e designerita americana de origine chineza. Trebuie sa incetez sa mai fiu atat de aiurita!

22 11 2008
Florin

A vazut cineva filmul de debut al lui H. Malaele, „Nunta muta”? Cum vi s-a parut?

22 11 2008
Florin

Oana, Toma ati putea face o sectiune in cadrul blog-ului, un soi de „Coltul cinefilului”, in care sa se discute si alte filme pe care unii dintre noi le-a vazut sau poate sa le recomande?. Sau daca cineva stie ca in saptamana respectiva se intampla „ceva” in agenda culturala bucuresteana sa faca un astfel de anunt?

23 11 2008
Roxana

Subscriu celor propuse de Florin in legatura cu schimbul de informatii, extinderea ariei de interes cinefilic si diversificarea, in consecinta a temelor de discutie.

5 04 2009
Mircea Cazaceanu

Se mai tine cineclubul? AM fostla Butch Cassidy …saptamana asta si miscarea a fost foarte slaba iar dupa film ni s-a spus ca putem pleca acasa….

21 04 2009
SE7EN

Am intrebat de ce e 1 aprilie nu s-a tinut cineclubul si mi-ati sters mesajul . de ce?

7 05 2009
cineclub

Nu l-am sters, dar abia acum l-am vazut. Am avut o problema cu blogul in luna aprilie si ne-a fost imposibil pana acum sa intram pe cont si sa aprobam mesaje etc. Acum s-a rezolvat si pot sa va confirm ca cineclubul are loc ca de obicei in fiecare miercuri (mai putin in zilele in care la Union au loc festivaluri de film). La „Butch Cassidy” au fost cateva neintelegeri si probleme din cauza noastra, a organizatorilor. Am invatat sper din greseala de atunci si vom incerca sa nu se mai repete. Pe scurt, celelalte trei proiectii din aprilie au avut multi spectatori (in medie cam 60-70, cei mai multi la Truffaut) si au avut loc discutii dupa proiectii. Speram sa reveniti la Cineclub in mai. Numai bine!

26 05 2009
Mircea Cazaceanu

Trouble in paradise va avea subtitrare in romana?

26 05 2009
cineclub

Nu, imi pare rau. Va fi proiectat in limba engleza de pe pelicula, dar fara subtitluri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: