Les Demoiselles de Rochefort

Miercuri 20 mai ora 20

Domnisoarele din Rochefort (Les Demoiselles de Rochefort)

Franta 1967

regia Jacques Demy

cu Catherine Deneuve, Francoise Dorleac, Gene Kelly

ANDREI RUS
AndreiA fost la Tip Top Minitop când avea 5 ani. Şi-a dat seama repede că nu e o carieră pe care să vrea să o urmeze aşa că s-a orientat spre film. Este fondatorul Cineclubului Cinematecii şi pentru aproape doi ani, a luptat vitejeşte pentru supravieţuirea lui. A colaborat cu revistele Timeout Bucureşti şi Re:publik între 2006 şi 2008 şi pentru mintea lui aprigă a fost invitat să jurizeze câte o secţiune competitivă la Festivalul B-est Bucureşti 2007 şi Namur, Belgia, în octombrie 2008.

Făcând o pasiune pentru marile doamne din istoria filmului, Andrei vă propune seara Actriţelor celebre în roluri mai puţin celebre intr-una dintre zilele de miercuri a fiecarei luni.

Reclame

One response

5 12 2008
Florin

Ex abrupto si breve…

Recenta discutie din aceasta miercure s-a incheiat sub semnul lui „….not to be”. O data pentru ca filmul lui Lubitsh nu s-a dovedit, dupa umila si contestabila mea parere, „to be” ceea ce unii ar fi sperat, iar in al doilea rand existenta unor alte pareri, contrare celor generale, a creat rumoare in randul celor care au vazut in acest film ceva ce poate fi catalogat drept „bun”, ca sa nu mai vorbesc de o asa-zisa „capodopera” invocata, cred, din exces de apreciere pentru defuncta Carole Lombart din acele vremuri. Curiozitatea ma cuprinde si nu-mi da pace, parol!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: